Grunnkurs for tillitsvalgte

22 mars 2023

NML gjennomfører grunnkurs for tillitsvalgte på teams 22.03 og 30.03. Er du ikke tillitsvalgt, men har lyst til å få mer innsikt i tillitsvalgtrollen, kan du også delta på kurset. Hvis du ikke har meldt deg på , kan du kontakte oss via firmapost@nml.no.

Meieriposten på besøk hos Q-Meieriene Gausdal

20 mars 2023

"Velkommen til oss ved Q-Meieriene Gausdal" sier Lillian Findalen, en blid og engasjert fabrikksjef som fortalte om en arbeidsplass som har hatt en rivende utvikling på flere områder. Ivrige medarbeidere, mange med lang lang fartstid, delte sine erfaringer med det å være medarbeider ved Q-Meieriet Gausdal. Les mer om dette i kommende utgave av Meieriposten.

Årsmøte i Meierifolklaget Sør

11 mars 2023

Årsmøtet i Meierifolklaget Sør, ble i 2023 avhold på Jæren. Ca. 30 deltakere fra Kristiansand i Sør til Jæren i Nord. I tillegg til vedtektsfestet program, ble det også et faglig program relatert til dagsaktuelle saker med blant annet orientering om- og omvisning ved Jåttå Gårdsbryggeri. Samlingen ble avsluttet god mat og smaksprøver fra bryggeriet.

Meieriposten på besøk hos TINE Meieriet Sola

10 mars 2023

Meieriposten har vært på et kort besøk ved TINE Meieriet Sola. "Grædlig" god arbeidsplass og her skjer det mye "løje" var noe av det vi fikk høre fra engasjerte medarbeidere, som gjerne delte litt om seg og sin arbeidsplass! Her er en liten smakebit på artikkelen kommer i sin helhet i Meieriposten

Gratulerer med dagen til alle våre kvinner!

08 mars 2023

NML gratulerer alle med kvinnedagen i dag og for det som er oppnådd så langt i likestillingsarbeidet, men vi markerer også dagen med å minne hverandre om at arbeidet må fortsette fordi vi på langt nær er i mål!

Meieriposten på besøk hos TINE Meieriet Oslo

03 mars 2023

Meieriposten har vært på besøk hos TINE Meieriet Oslo. Det ble et interessant besøk hvor vi fikk møte mange engasjerte og stolte medarbeidere i et sentralt meieri som har vært i kontinuerlig endring. Les mer om dette i kommende utgave av Meieriposten! 

Scroll til toppen