LARGE ICE-CREAM CO (LICC)

16 juli 2024

LARGE ICE-CREAM CO (LICC), ble grunnlagt i 2022 av den gangen 13 år gamle Sophia og hennes far Christian Træland. LICC gir ungdom arbeidsmuligheter og verdifull erfaring gjennom over 30 iskremsvogner. Selskapet tilbyr trygge jobber, karriereutvikling og har ambisjoner om nasjonal vekst. LICC er et inspirerende eksempel på ungdomsengasjement og entreprenørskap.

Vi ønsker alle en god sommer!

28 juni 2024

NML ønsker alle en riktig god og velfortjent sommerferie og benytter anledningen til en statusrapport på veien inn i ferien!

Mat- og meieripostens utgave nr. 3 2024.

13 juni 2024

Et av landets eldste fagblad, mat- og meieriposten, er klar med ny utgave; nr. 3, 2024. Mye spennende fagstoff kan du finne der og de som er abonnenter kan allerede nå lese utgaven digitalt. Papirutgaven kommer noe senere.

Fagdag og årsmøte i Sønnenfjelske Mat- og Meierifolks Forening.

01 juni 2024

Sønnenfjelske Mat og Meierifolks Forening avholdt nylig fagdag og årsmøte i Oslo. På fagdagen ble det presentasjoner om appelsinjuice-produksjon, desinfeksjon i meieriindustrien, og rengjøringssystemer. TINE PPU Oslo ga også en omvisning. Årsmøtet i Sønnenfjelske inkluderte årsberetning, regnskapsgodkjenning og valg. Under årsmøtemiddagen ble æresbevisninger utdelt til medlemmene Elin Simonstad Valle, Steinar Koen, og Kåre Ivar Stormoen for deres fremragende innsats i foreningen og sine mangeårige innsats i meieribransjen.

Scroll til toppen