Velkommen til NMLs nye nettside

Vi har oppdatert vår nye nettside! Den skal være gjenkjennbar fra vår gamle nettside, men skal være noe enklere å navigere i. Siden er også klargjort for digital utgave av Meieriposten.

Velkommen til våre side. Vi har oppdatert vår nye nettside! Den skal være gjenkjennbar fra vår gamle nettside, men skal også inneholde funksjoner som gjør deg enklere for deg, enten å navigere i, eller for eksempel dele informasjon med linker fra denne siden til dine Instagram-, Facebook- eller andre sider direkte. Siden er også klargjort for at vi skal kunne legge ut vårt fagtidsskrift, Meieriposten, digitalt. Den kommer med 1. utgave i februar 2023.


Gratis helsehjelp til alle studentmedlemmer og lærlinger i NML

02 februar 2023

Som studentmedlem og lærling i NML har du fra 1.1.2023 Tryg Legehjelp inkludert i medlemskapet. Du får tilgang til erfarne leger og sykepleiere på telefon og video 24 timer i døgnet – 365 dager i året uansett hvor du befinner deg.

Spennende Dairy Research Day i Danmark

01 februar 2023

NML medlemmers har mulighet til å delta på Dairy Research Day som arrangeres i Danmark 16. mars av våre danske søsterorganisasjoner. 24 forskere legger frem det siste innen blant annet kosthold og bærekraft, økt holdbarhet, nye teknologier og bærekraft, kontroll av mat og funksjonalitet, for å nevne noe.

I samtale med......

31 januar 2023

Ved TINE Meieriet Frya var det en stafettpinneoverrekkelse nylig: Odd Arne Wiker, mangeårig NML-ambassadør og ikke minst tillitsvalgt, har valgt å gi seg som tillitsvalgt. Det viktige vervet og oppgavene er gitt til en ny NML- tillitsvalgt; Marte Skurdal. I vår digitale utgave av Meieriposten (kommer i starten av februar), kan du lese mer om Marte og noen av hennes tanker.

Scroll til toppen