Meieriposten på besøk hos Q-Meieriene Gausdal

Meieriposten på besøk hos Q-Meieriene Gausdal

Meieripostens føljetong "Meieriposten på besøk hos....", har tatt turen til Q-Meieriene Gausdal, et meieri lokalisert i et melketungt område i Innlandet. Hele artikkelen kan du lese i kommende utgave av Meieriposten.

Meieriposten på besøk hos Q-Meieriene Gausdal

Ved vårt besøk ved Q-Meieriene Gausdal møtte vi mange engasjerte medarbeidere, med blant annet fabrikksjef Lillian Findalen i spissen. De delte sine erfaringer fra sine år ved meieriet og hvordan det er å være medarbeider der i dag. Stikkord som går igjen er at det gis muligheter, fagutdanning, godt arbeidsmiljø, bedrift i endring, spille på lag, stoltheten av å kunne bidra gjennom Kavlifondet, for å nevne noe. Det er en spennende historie som fortelles om en viktig hjørnesteinsbedrift i Gausdal, og om en rivende utvikling siden produksjonen startet for godt over 20 år siden. Hele artikkelen kan du lese i kommende utgave av Meieriposten.

En engasjert fabrikksjef, Lillian Findalen, forteller om produktene som har vært produsert, og produseres i dag ved Q-Meieriene Gausdal.
En engasjert fabrikksjef, Lillian Findalen, forteller om produktene som har vært produsert, og produseres i dag ved Q-Meieriene Gausdal.
Thatsani Nysted ved posemaskin trives veldig godt i et trygt arbeidsmiljø der det er fokus på kvalitet!
Thatsani Nysted ved posemaskin trives veldig godt i et trygt arbeidsmiljø der det er fokus på kvalitet!
Kamila Rosa synes det er et godt arbeidsmiljø ved meieriet. Hun har over 10 års fartstid og synes laben er en god arbeidsplass.
Kamila Rosa synes det er et godt arbeidsmiljø ved meieriet. Hun har over 10 års fartstid og synes laben er en god arbeidsplass.
Over 2/3 av medarbeiderne har fagutdanning og Q-Meieriene har lærlinger, både fordi det er en viktig rekrutteringskanal, men for å bidra som bedrift i samfunnsoppdraget på fagopplæring. Her  ser vi utplasseringselev Viktor Kraft sammen med fagansvarlig for fagopplæring Niels Klaape.
Over 2/3 av medarbeiderne har fagutdanning og Q-Meieriene har lærlinger, både fordi det er en viktig rekrutteringskanal, men for å bidra som bedrift i samfunnsoppdraget på fagopplæring. Her ser vi utplasseringselev Viktor Kraft sammen med fagansvarlig for fagopplæring Niels Klaape.
God arbeidsplass og godt miljø sier Salim Habdala Aabdow, Sverre Skjelle, Svein Gulmoen og Mariam Saed, her på lageret.
God arbeidsplass og godt miljø sier Salim Habdala Aabdow, Sverre Skjelle, Svein Gulmoen og Mariam Saed, her på lageret.
Skummesalen er hjertet ved meieriet. Leszek Pettke og Kenneth Rønningen sier det er et godt arbeidsmiljø og at det gis muligheter for de som vil. At bedriften også deler ut sitt overskudd til veldedig formål (Kavlifondet), synes de også er bra.
Skummesalen er hjertet ved meieriet. Leszek Pettke og Kenneth Rønningen sier det er et godt arbeidsmiljø og at det gis muligheter for de som vil. At bedriften også deler ut sitt overskudd til veldedig formål (Kavlifondet), synes de også er bra.

Mat- og meieripostens utgave nr. 3 2024.

13 juni 2024

Et av landets eldste fagblad, mat- og meieriposten, er klar med ny utgave; nr. 3, 2024. Mye spennende fagstoff kan du finne der og de som er abonnenter kan allerede nå lese utgaven digitalt. Papirutgaven kommer noe senere.

Scroll til toppen