Først ute med NML-Kickoff

NML-Kickoff TINE Meieriet Brumunddal

Første lokasjon som arrangerte NML-Kickoff var TINE Meieriet Brumunddal. Mange var innom møterommet og fikk litt informasjon, samt noen "medlemsfordeler". Arrangementet var i regi av Sønnenfjelske Meierifolks Forening, lokal NML i Brumunddal og NML sentralt. 

NML-Kickoff TINE Meieriet Brumunddal

Vi gjennomfører NML-Kickoff på flere steder denne høsten. Målet er at NML skal bli mer kjent både blant medlemmer og ikke-medlemmer ved flere lokasjoner. Vi ønsker å orientere om vår nye visjon, strategi og navnejustering og ikke minst invitere flere inn i NML-familien!

Tillitsvalgt Arild Dahl sammen med Lars Jørgen Platou, var tidlig på ballen med å arrangere NML-Kickoff ved TINE Meieriet Brumunddal. De hadde i forkant ordnet med oppslag på tavle, informasjon på workplace i tillegg til å informere muntlig. Mange stakk innom møterommet under arrangementet for å høre mer om hva og hvorfor NML-Kickoff.

Kake, kaffe og NML-effekter ble delt ut, i tillegg til en orientering om hvorfor denne markeringen og samtidig gode samtaler om fagforeningsarbeid og mer til! I tillegg til NML-medlemmer, var det også ikke-medlemmer som var med på arrangementet. Vel gjennomført i Brumunddal! 

 


Husk NML-kampanjen i mai!

24 mai 2024

Husk vår NML-kampanje i mai! Blir medlem i NML-familien i løpet av mai,  får du kontingentfri måned i juni!

Scroll til toppen