Først ute med NML-Kickoff

NML-Kickoff TINE Meieriet Brumunddal

Første lokasjon som arrangerte NML-Kickoff var TINE Meieriet Brumunddal. Mange var innom møterommet og fikk litt informasjon, samt noen "medlemsfordeler". Arrangementet var i regi av Sønnenfjelske Meierifolks Forening, lokal NML i Brumunddal og NML sentralt. 

NML-Kickoff TINE Meieriet Brumunddal

Vi gjennomfører NML-Kickoff på flere steder denne høsten. Målet er at NML skal bli mer kjent både blant medlemmer og ikke-medlemmer ved flere lokasjoner. Vi ønsker å orientere om vår nye visjon, strategi og navnejustering og ikke minst invitere flere inn i NML-familien!

Tillitsvalgt Arild Dahl sammen med Lars Jørgen Platou, var tidlig på ballen med å arrangere NML-Kickoff ved TINE Meieriet Brumunddal. De hadde i forkant ordnet med oppslag på tavle, informasjon på workplace i tillegg til å informere muntlig. Mange stakk innom møterommet under arrangementet for å høre mer om hva og hvorfor NML-Kickoff.

Kake, kaffe og NML-effekter ble delt ut, i tillegg til en orientering om hvorfor denne markeringen og samtidig gode samtaler om fagforeningsarbeid og mer til! I tillegg til NML-medlemmer, var det også ikke-medlemmer som var med på arrangementet. Vel gjennomført i Brumunddal! 

 


NMLs kurs i arbeidslivets spilleregler

21 september 2023

25 engasjerte NMLere deltok nylig på kurs om arbeidslivets spilleregler. Gode foredragsholdere og gode diskusjoner blant deltakerne bidro til et godt kurs!

Konferanse angående norsk mat i framtidens matmarked.

08 september 2023

Dagskonferansen Mat og Marked ble nylig gjennomført og hadde i år tittelen "Må norsk mat vike plass i framtidens matmarked". Bredden av deltakere viste at temaet fenget. En gjennomgangstone var troen på norsk mat, men også viktige politiske rammer. Som det ble nevnt "Folk et ikkje på sikt - men kvar dag" (Einar Førde), - vi trenger handling nå.

Scroll til toppen