Kurstilbud til NML medlemmer!

Vår danske søsterorganisasjon har inngått avtaler med både utdanningsinstitusjoner og bedrifter om en rekke kurs i 2023 for sine medlemmer. Som NML medlem kan delta på disse kursene til samme betingelser! Se vedlagt link.

Kurstilbud til NML medlemmer!

Gjennom NMLs  samarbeid med vår søsterorganisasjon, bl.a., Foreningen av Mejeriledere & Funksjonærer, så har vi den glede å tilby våre medlemmer en rekke kurs som er svært aktuelle, til samme betingelser som våre kolleger i Danmark. Det er hele 22 kurs som arrangeres i regi av utdanningsinstitusjoner eller av leverandører. Ved å gå inn på vedlagt link, så kan dere se hvilke kurs, hvor, når, kostnad mm. Mejerifagligt kurskatalog 2023


Gratis helsehjelp til alle studentmedlemmer og lærlinger i NML

02 februar 2023

Som studentmedlem og lærling i NML har du fra 1.1.2023 Tryg Legehjelp inkludert i medlemskapet. Du får tilgang til erfarne leger og sykepleiere på telefon og video 24 timer i døgnet – 365 dager i året uansett hvor du befinner deg.

Spennende Dairy Research Day i Danmark

01 februar 2023

NML medlemmers har mulighet til å delta på Dairy Research Day som arrangeres i Danmark 16. mars av våre danske søsterorganisasjoner. 24 forskere legger frem det siste innen blant annet kosthold og bærekraft, økt holdbarhet, nye teknologier og bærekraft, kontroll av mat og funksjonalitet, for å nevne noe.

I samtale med......

31 januar 2023

Ved TINE Meieriet Frya var det en stafettpinneoverrekkelse nylig: Odd Arne Wiker, mangeårig NML-ambassadør og ikke minst tillitsvalgt, har valgt å gi seg som tillitsvalgt. Det viktige vervet og oppgavene er gitt til en ny NML- tillitsvalgt; Marte Skurdal. I vår digitale utgave av Meieriposten (kommer i starten av februar), kan du lese mer om Marte og noen av hennes tanker.

Scroll til toppen