Meieriposten på besøk hos TINE Meieriet Frya

I Gudbrandsdalen, midt imellom Oslo og Trondheim, ligger TINE Meieriet Frya. En betydelig arbeidsplass i distriktet og engasjerte medarbeidere er aktive bidragsytere til at TINE stadig kommer med nye spennende produkter.

Meieriposten på besøk hos TINE Meieriet Frya

TINE Meieriet Frya er et av de mest komplekse meieriene og har flest antall artikler. I tillegg til å produsere omtrent halvparten av alle TINEs begerprodukter, er det også mange andre produkter som produseres her. Vel 150 medarbeidere har sitt daglige arbeid relatert til produksjon og logistikk ved meieriet, og er dermed blant de største arbeidsplassene i Gudbrandsdalen. Meieriposten har vært på besøk og tatt pulsen på driften og snakket med svært engasjerte medarbeidere. Artikkel fra besøket vil komme i neste utgave!


Mejeribrugets Dag 2024

21 februar 2024

Mejeribrugets Dag 2024 arrangeres 13. mars av NMLs danske kolleger og foregår ved messesenteret ved Herning. NML-medlemmer har muligheter til å delta på arrangementet til oppgitte priser og husk at Early Bird-prisene gjelder frem til 26. februar.

2023 et godt resultat for TINE

16 februar 2024

TINE leverer et godt resultat for 2023. Solid innsats i hele verdikjeden sammen med markedsmessige forhold gir over 1 milliard etterbetales til TINEs eiere; over 8000 melkeprodusenter.

Scroll til toppen