Meieriposten på besøk hos TINE Meieriet Frya

I Gudbrandsdalen, midt imellom Oslo og Trondheim, ligger TINE Meieriet Frya. En betydelig arbeidsplass i distriktet og engasjerte medarbeidere er aktive bidragsytere til at TINE stadig kommer med nye spennende produkter.

Meieriposten på besøk hos TINE Meieriet Frya

TINE Meieriet Frya er et av de mest komplekse meieriene og har flest antall artikler. I tillegg til å produsere omtrent halvparten av alle TINEs begerprodukter, er det også mange andre produkter som produseres her. Vel 150 medarbeidere har sitt daglige arbeid relatert til produksjon og logistikk ved meieriet, og er dermed blant de største arbeidsplassene i Gudbrandsdalen. Meieriposten har vært på besøk og tatt pulsen på driften og snakket med svært engasjerte medarbeidere. Artikkel fra besøket vil komme i neste utgave!


Gratis helsehjelp til alle studentmedlemmer og lærlinger i NML

02 februar 2023

Som studentmedlem og lærling i NML har du fra 1.1.2023 Tryg Legehjelp inkludert i medlemskapet. Du får tilgang til erfarne leger og sykepleiere på telefon og video 24 timer i døgnet – 365 dager i året uansett hvor du befinner deg.

Spennende Dairy Research Day i Danmark

01 februar 2023

NML medlemmers har mulighet til å delta på Dairy Research Day som arrangeres i Danmark 16. mars av våre danske søsterorganisasjoner. 24 forskere legger frem det siste innen blant annet kosthold og bærekraft, økt holdbarhet, nye teknologier og bærekraft, kontroll av mat og funksjonalitet, for å nevne noe.

I samtale med......

31 januar 2023

Ved TINE Meieriet Frya var det en stafettpinneoverrekkelse nylig: Odd Arne Wiker, mangeårig NML-ambassadør og ikke minst tillitsvalgt, har valgt å gi seg som tillitsvalgt. Det viktige vervet og oppgavene er gitt til en ny NML- tillitsvalgt; Marte Skurdal. I vår digitale utgave av Meieriposten (kommer i starten av februar), kan du lese mer om Marte og noen av hennes tanker.

Scroll til toppen