Tillitsvalgtkurs og Tillitsvalgkonferanse!

Det er noen ledige plasser igjen så det er fortsatt mulig å melde seg på.

Tillitsvalgtkurs og Tillitsvalgkonferanse!

Kurs for tillitsvalgte.

Det avholdes fysisk kurs for tillitsvalgte torsdag og fredag 22.-23. september på Jæren Hotell. Kursstart er kl. 10.00 torsdag og avsluttes fredag kl. 10.30

Påmeldingsfrist for kurset er: 17. august.

Tillitsvalgtkonferanse.

I henhold til NMLs vedtekter skal det annet hvert år, når det ikke gjennomføres Landsmøte, avholdes en Tillitsvalgtkonferanse. I år avholdes det Tillitsvalgtkonferanse og det skjer på Jæren fra fredag til lørdag, 23.- 24. september. Tillitsvalgtkonferansen kombineres dette med bl.a. besøk hos TINE Meieriet Jæren og Miljøgartneriet AS i tillegg til faglige innlegg og vedtektsfestet program. NMLs strategiarbeid blir også et sentralt tema.

Oppstart Tillitsvalgtkonferansen er kl. 10.30 fredag 23. september på Jæren Hotell (eller ev. TINE Meieriet Jæren) og avsluttes ca. kl 13.00 på Jæren Hotell lørdag 24. september.

Påmeldingsfrist for Tillitsvalgtkonferansen er: 17. august.

Send påmelding til: anne.bergman@nml.no


Invitasjon til grunnkurs for tillitsvalgte

19 juni 2023

Og for deg som kan tenke deg å bli NML tillitsvalgt. Grunnkurset for tillitsvalgte holdes på Thon Hotel Oslo Airport, tirsdag 19. kl. 11.00 til onsdag 20. september kl. 13.00.

Grunnkurs for tillitsvalgte

22 mars 2023

NML gjennomfører grunnkurs for tillitsvalgte på teams 22.03 og 30.03. Er du ikke tillitsvalgt, men har lyst til å få mer innsikt i tillitsvalgtrollen, kan du også delta på kurset. Hvis du ikke har meldt deg på , kan du kontakte oss via firmapost@nml.no.

Scroll til toppen