Kurstilbud til NML medlemmer!

Vår danske søsterorganisasjon har inngått avtaler med både utdanningsinstitusjoner og bedrifter om en rekke kurs i 2023 for sine medlemmer. Som NML medlem kan delta på disse kursene til samme betingelser! Se vedlagt link.

Kurstilbud til NML medlemmer!

Gjennom NMLs  samarbeid med vår søsterorganisasjon, bl.a., Foreningen av Mejeriledere & Funksjonærer, så har vi den glede å tilby våre medlemmer en rekke kurs som er svært aktuelle, til samme betingelser som våre kolleger i Danmark. Det er hele 22 kurs som arrangeres i regi av utdanningsinstitusjoner eller av leverandører. Ved å gå inn på vedlagt link, så kan dere se hvilke kurs, hvor, når, kostnad mm. Mejerifagligt Kurskatalog 2023Mejerifagligt kurskatalog 2023


Grunnkurs for tillitsvalgte

22 mars 2023

NML gjennomfører grunnkurs for tillitsvalgte på teams 22.03 og 30.03. Er du ikke tillitsvalgt, men har lyst til å få mer innsikt i tillitsvalgtrollen, kan du også delta på kurset. Hvis du ikke har meldt deg på , kan du kontakte oss via firmapost@nml.no.

Spennende Dairy Research Day i Danmark

01 februar 2023

NML medlemmers har mulighet til å delta på Dairy Research Day som arrangeres i Danmark 16. mars av våre danske søsterorganisasjoner. 24 forskere legger frem det siste innen blant annet kosthold og bærekraft, økt holdbarhet, nye teknologier og bærekraft, kontroll av mat og funksjonalitet, for å nevne noe.

Scroll til toppen