Kurstilbud til NML medlemmer!

Vår danske søsterorganisasjon har inngått avtaler med både utdanningsinstitusjoner og bedrifter om en rekke kurs i 2023 for sine medlemmer. Som NML medlem kan delta på disse kursene til samme betingelser! Se vedlagt link.

Kurstilbud til NML medlemmer!

Gjennom NMLs  samarbeid med vår søsterorganisasjon, bl.a., Foreningen av Mejeriledere & Funksjonærer, så har vi den glede å tilby våre medlemmer en rekke kurs som er svært aktuelle, til samme betingelser som våre kolleger i Danmark. Det er hele 22 kurs som arrangeres i regi av utdanningsinstitusjoner eller av leverandører. Ved å gå inn på vedlagt link, så kan dere se hvilke kurs, hvor, når, kostnad mm. Mejerifagligt Kurskatalog 2023Mejerifagligt kurskatalog 2023


Invitasjon til grunnkurs for tillitsvalgte

19 juni 2023

Og for deg som kan tenke deg å bli NML tillitsvalgt. Grunnkurset for tillitsvalgte holdes på Thon Hotel Oslo Airport, tirsdag 19. kl. 11.00 til onsdag 20. september kl. 13.00.

Grunnkurs for tillitsvalgte

22 mars 2023

NML gjennomfører grunnkurs for tillitsvalgte på teams 22.03 og 30.03. Er du ikke tillitsvalgt, men har lyst til å få mer innsikt i tillitsvalgtrollen, kan du også delta på kurset. Hvis du ikke har meldt deg på , kan du kontakte oss via firmapost@nml.no.

Scroll til toppen