Kurstilbud til NML medlemmer!

Vår danske søsterorganisasjon har inngått avtaler med både utdanningsinstitusjoner og bedrifter om en rekke kurs i 2023 for sine medlemmer. Som NML medlem kan delta på disse kursene til samme betingelser! Se vedlagt link.

Kurstilbud til NML medlemmer!

Gjennom NMLs  samarbeid med vår søsterorganisasjon, bl.a., Foreningen av Mejeriledere & Funksjonærer, så har vi den glede å tilby våre medlemmer en rekke kurs som er svært aktuelle, til samme betingelser som våre kolleger i Danmark. Det er hele 22 kurs som arrangeres i regi av utdanningsinstitusjoner eller av leverandører. Ved å gå inn på vedlagt link, så kan dere se hvilke kurs, hvor, når, kostnad mm. Mejerifagligt Kurskatalog 2023Mejerifagligt kurskatalog 2023


IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024

13 mars 2024

IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024 i Bergen fra 4. til 6. juni 2024. Programmet gir et innblikk i oppdateringer om vitenskapelige fremskritt i meierisektoren, spesielt på forskning knyttet til osteproduksjonens verdikjede.

Mejeribrugets Dag 2024

21 februar 2024

Mejeribrugets Dag 2024 arrangeres 13. mars av NMLs danske kolleger og foregår ved messesenteret ved Herning. NML-medlemmer har muligheter til å delta på arrangementet til oppgitte priser og husk at Early Bird-prisene gjelder frem til 26. februar.

Scroll til toppen