Tilbud til lærlinger og studenter i NML

Vi har den glede å formidle om at vi har fått til en ordning der lærlinger og studenter, som er medlemmer i NML, kan få gratis legehjelp fra 2023, da gjennom Tryg Legehjelp.

Tilbud til lærlinger og studenter i NML

Vi vil informere om at vi fra 2023 vil kunne tilby studenter (og lærlinger) som blir medlemmer i NML, gratis legehjelp gjennom «Tryg Legehjelp». Det dreier seg om:

·       Online konsultasjon ved behov

·       Spar tid og penger ved å slippeunødvendige legebesøk

·       Få svar eller bli ringt tilbake,også netter og helligdager!

·       Snakk med norske leger når du er på ferie i utlandet

·       Ektefelle og barn kan også ringe og få hjelp

·       Veiledning til offentlige og private helsetjenester

·       Enkle sykemelding opp til syv dager

·       Henvisning til spesialist

·       Resept på medisiner

 

Vi vil legge ut mer informasjon om dette i løpet av kort tid!


Gratis helsehjelp til alle studentmedlemmer og lærlinger i NML

02 februar 2023

Som studentmedlem og lærling i NML har du fra 1.1.2023 Tryg Legehjelp inkludert i medlemskapet. Du får tilgang til erfarne leger og sykepleiere på telefon og video 24 timer i døgnet – 365 dager i året uansett hvor du befinner deg.

Spennende Dairy Research Day i Danmark

01 februar 2023

NML medlemmers har mulighet til å delta på Dairy Research Day som arrangeres i Danmark 16. mars av våre danske søsterorganisasjoner. 24 forskere legger frem det siste innen blant annet kosthold og bærekraft, økt holdbarhet, nye teknologier og bærekraft, kontroll av mat og funksjonalitet, for å nevne noe.

I samtale med......

31 januar 2023

Ved TINE Meieriet Frya var det en stafettpinneoverrekkelse nylig: Odd Arne Wiker, mangeårig NML-ambassadør og ikke minst tillitsvalgt, har valgt å gi seg som tillitsvalgt. Det viktige vervet og oppgavene er gitt til en ny NML- tillitsvalgt; Marte Skurdal. I vår digitale utgave av Meieriposten (kommer i starten av februar), kan du lese mer om Marte og noen av hennes tanker.

Scroll til toppen