Mat- og meieriposten på besøk ved TINE Meieriet Dovre
Les om besøket som Mat- og meieriposten avla Dovre-meieriet – spesialanlegg for norsk Brie og Camembert med sterke fagfolk og sterk vekst.
Synnøve Findens meieri i Alvdal har behov for meieriarbeidere til pakkeavdelingene. Stillingene er 100% og inngår i skiftordning. Det er ledig faste og midlertidige stillinger. Det er også behov for tilkallingsvikarer. Ny søknadsfrist er 15.11.23
Her er stillingsannonsen:
Vi har behov for meieriarbeidere til pakkeavdelingene på vårt meieri i Alvdal. Stillingene er 100% og inngår i skiftordning. Vi har ledig faste og midlertidige stillinger. Vi har også behov for tilkallingsvikarer.
Arbeidsoppgaver:
· Betjene produksjonslinjene på avdelingen
· Utføre kvalitetskontroller og rapporteringer
· Utføre produksjonsrenhold
· Operatørstyrt enklere vedlikehold på produksjonsutstyr
· Delta i forbedringsarbeid
Vi søker en person som:
· Er positiv, nøyaktig og ansvarsbevisst
· Har vilje og evne til å jobbe målrettet og selvstendig
· Arbeider effektivt under tidspress, er interessert i ny teknologi og ønsker å bidra til utvikling i produksjonen
· Må ha kjennskap til bruk av IT-verktøy på brukernivå
· Har gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig
· Må ha fylt 18 år
Vi gir deg tilpasset opplæring. Hos oss får du en variert arbeidsdag med høyt tempo og gode utviklingsmuligheter. Vi tilbyr gode arbeidsvilkår med lønn etter tariffavtale og gode pensjons- og personalforsikringer.
Ytterligere informasjon om stillingene fås ved henvendelse til;
avdelingsleder Ingar Grindflek, telefon 992 50 232 eller ingar.grindflek@scandza.com
avdelingsleder Kenneth Jacobsen, telefon 907 29 781 eller kenneth.jacobsen@scandza.com
avdelingsleder Audun Berget, telefon 48219905 eller audun.berget@scandza.com
Søknad med CV og referanser sendes på mail til: resepsjon.oslo@scandza.com
Søknadsfrist: 15.11.2023
Her er link til annonsen på Synnøve Findens hjemmeside:
https://www.synnove.no/ledig-stilling/meieriarbeider1
Les om besøket som Mat- og meieriposten avla Dovre-meieriet – spesialanlegg for norsk Brie og Camembert med sterke fagfolk og sterk vekst.
To norske studenter reiste til Island sammen med studentkolleger fra hele Norden for å utforske meierifagets fremtid. Les hva de lærte om matsvinn, varmepumper, skyr og meierimatriksen – og hvorfor de kom hjem med både ny kunnskap og nye vennskap.
NML og Parat samler bransjen til handling: Under Arendalsuka 2025 tar vi matberedskap på alvor. Sammen med industri, utdanning og politikere løfter vi debatten om hvordan Norge skal sikre mat – også i krisetid.