Mat- og meieriposten på besøk ved TINE Meieriet Dovre
Les om besøket som Mat- og meieriposten avla Dovre-meieriet – spesialanlegg for norsk Brie og Camembert med sterke fagfolk og sterk vekst.
Det å dele faktaopplysninger om meieriprodukter er viktig. Melk.no og NML skal samarbeide om å "dele det glade budskap"!
Meieriprodukter, kosthold, ernæring og bærekraft. Alle har sterke meninger om dette. Betydningen av å få frem dokumenterbare faktaopplysninger har aldri vært så viktig som nå. Derfor har Opplysningskontoret for Meieriprodukter (melk.no) og NML/Meieriposten blitt enige om tettere samarbeid for å sikre mer faktabasert opplysninger i sine publikasjoner. Fra samarbeidsmøtet; fra venstre, Terese Glemminge Arnesen (innholdsrådgiver, melk.no), Ellen Kathrine Ulleberg (fagsjef, melk.no), og Anne Bergman (adm.sekretær NML) - i tillegg bak kamera; Ottar Olden (generalsekretær og redaktør NML) #melk.no #opplysningskontoret for meieriprodukter #Norske Meierifolks Landsforening.
Les om besøket som Mat- og meieriposten avla Dovre-meieriet – spesialanlegg for norsk Brie og Camembert med sterke fagfolk og sterk vekst.
To norske studenter reiste til Island sammen med studentkolleger fra hele Norden for å utforske meierifagets fremtid. Les hva de lærte om matsvinn, varmepumper, skyr og meierimatriksen – og hvorfor de kom hjem med både ny kunnskap og nye vennskap.
NML og Parat samler bransjen til handling: Under Arendalsuka 2025 tar vi matberedskap på alvor. Sammen med industri, utdanning og politikere løfter vi debatten om hvordan Norge skal sikre mat – også i krisetid.