Våre medlemmer: Petter Søilen Einarsen

Våre medlemmer: Møt Petter på TINE Meieriet Oslo

Hør hva Petter Søilen Einarsen, prosessoperatør på TINE Meieriet Kalbakken, har å fortelle om hva han jobber med og hvorfor han ble NML-medlem! 

Våre medlemmer: Møt Petter på TINE Meieriet Oslo

NML-ambassadør: Petter Søilen Einarsen, 28 år, har vært ansatt som prosessoperatør ved TINE Meieriet Kalbakken i snart 4 år. Med både teknisk fagskole og fagbrev innen prosess, er det et godt utgangspunkt for å være med å styre prosessen ved et av Norges største meierier! Hør hva Petter har å fortelle om sin jobb og hvorfor han ble medlem av NML!


Grunnkurs for tillitsvalgte

22 mars 2023

NML gjennomfører grunnkurs for tillitsvalgte på teams 22.03 og 30.03. Er du ikke tillitsvalgt, men har lyst til å få mer innsikt i tillitsvalgtrollen, kan du også delta på kurset. Hvis du ikke har meldt deg på , kan du kontakte oss via firmapost@nml.no.

Meieriposten på besøk hos Q-Meieriene Gausdal

20 mars 2023

"Velkommen til oss ved Q-Meieriene Gausdal" sier Lillian Findalen, en blid og engasjert fabrikksjef som fortalte om en arbeidsplass som har hatt en rivende utvikling på flere områder. Ivrige medarbeidere, mange med lang lang fartstid, delte sine erfaringer med det å være medarbeider ved Q-Meieriet Gausdal. Les mer om dette i kommende utgave av Meieriposten.

Årsmøte i Meierifolklaget Sør

11 mars 2023

Årsmøtet i Meierifolklaget Sør, ble i 2023 avhold på Jæren. Ca. 30 deltakere fra Kristiansand i Sør til Jæren i Nord. I tillegg til vedtektsfestet program, ble det også et faglig program relatert til dagsaktuelle saker med blant annet orientering om- og omvisning ved Jåttå Gårdsbryggeri. Samlingen ble avsluttet god mat og smaksprøver fra bryggeriet.

Scroll til toppen