Flere søker seg til matfag på Tynset
Rekrutteringsprosjektet til matfag i Rørosregionen viser gode resultater med økte søkertall. Vi har hatt en samtale med prosjektleder Marit Evanger om status på prosjektet.
I tråd med NMLs visjon og strategi, justerer vi navnet på vårt fagblad; fra Meieriposten til Mat- og meieriposten.
Ny horisont: Fra Meieriposten til Mat- og meieriposten!
Vår bransje har alltid vært i utvikling, tilpasset nye smaker, teknologier og utfordringer. I takt med endringene har også NML endret kurs mot en mer helhetlig visjon. Derfor, med økt fokus på mangfold, bærekraft og vår rolle i den større matbransjen, ønsker vi å introdusere en liten, men betydningsfull endring - en ny reise fra "Meieriposten" til "Mat og meieriposten". Dette reflekterer ikke bare vårt engasjement for meieribransjen, men for hele matbransjen og vår vilje til å omfavne en fremtid hvor norske mat- og meieriprodukter sammen skaper en smakfull og bærekraftig opplevelse!
Du kan lese mer med å følge linken her: 2023 - Utgave 4
Er du ikke allerede abonnent, kan du med enkle grep bli abonnent med å følge veiledningen på via linken.
God lesning!
Rekrutteringsprosjektet til matfag i Rørosregionen viser gode resultater med økte søkertall. Vi har hatt en samtale med prosjektleder Marit Evanger om status på prosjektet.
Under Arendalsuka 2025 arrangerte NML og Parat en paneldebatt om matberedskap. Et bredt sammensatt panel konkluderte med at tiden er inne for at vi i Norge må styrke matproduksjonen og hele matsystemet, inklusive rekruttering/kompetanse nå!
Fra 1. september kan NML-ere få tilgang til Parats kurs – sjekk hva som kan passe for deg allerede nå, se påmeldingsfrister - og meld deg på!