Mat- og meieriposten på besøk ved TINE Meieriet Dovre
Les om besøket som Mat- og meieriposten avla Dovre-meieriet – spesialanlegg for norsk Brie og Camembert med sterke fagfolk og sterk vekst.
Finnmarkingen Bendik Hardy forteller engasjert om jobben sin i Tana og ikke minst det å være medlem i NML! Hør hans anbefalinger og bli medlem i NML!
Møt Bendik i denne videoen som gjerne forteller om sin jobb ved TINE Meieriet Tana, arbeidsmiljøet og ikke minst sitt medlemskap i NML. Alle som jobber innen matbransjen bør bli medlemmer i NML sier Bendik!
Les om besøket som Mat- og meieriposten avla Dovre-meieriet – spesialanlegg for norsk Brie og Camembert med sterke fagfolk og sterk vekst.
To norske studenter reiste til Island sammen med studentkolleger fra hele Norden for å utforske meierifagets fremtid. Les hva de lærte om matsvinn, varmepumper, skyr og meierimatriksen – og hvorfor de kom hjem med både ny kunnskap og nye vennskap.
NML og Parat samler bransjen til handling: Under Arendalsuka 2025 tar vi matberedskap på alvor. Sammen med industri, utdanning og politikere løfter vi debatten om hvordan Norge skal sikre mat – også i krisetid.