Meieriposten i nye formater!

Vi fornyer Meieriposten, og fra og med første utgaven 2023 justerer vi papirkvaliteten, i tillegg tilbyr vi ""Meieriposten-nett". Det vil si at Meieriposten kommer som en digital utgave. Les mer om endringene og hvordan du kan logge deg inn.

Meieriposten i nye formater!

Papirutgave og endring:

I tråd med vår strategi innen bl.a. bærekraft, justerer vi papirkvaliteten på Meieriposten. Dette gjelder fra første utgave i 2023.

Digital utgave – nye muligheter:

Nytt fra og med første utgave i 2023 kan vi også tilby en digital utgave av Meieriposten, noe som gjør at du kan lese den hvor du måtte befinne deg med mobil, pc, nettbrett mm. Her er noen tips om pålogging.

 1. Pålogging for abonnenter eller NML-medlemmer:
  1. Du går inn på vår nettside «nml.no».
  2. Klikk på fliken «Meieriposten» som du finner i øverst til høyre (grønne knappen).
  3. Trykk på «logg inn» eller «velg en utgave»
  4. Tast inn brukernavnet (din e-postadresse) som er registrert på ditt medlemskap eller abonnement.
  5. Ved første gangs innlogging, trykk på «glemt passord». Da vi du få email med en lenke til hvor du oppretter passord.
  6. Når du har fått passord, kan du nå logge inn og få tilgang til Meieripostens digitale utgaver.

 Pålogging for å bli abonnent – tast inn følgende:

 • Velg abonnement-type (bedrift eller privat).
 • Deretter taster du inn som angitt i alle boksene nedover og trykker til slutt «Send inn»

For nytt abonnement blir det sendt faktura.

Testfase:

Da dette er nytt for oss, vil vi selvsagt bruke de første utgavene til å finjustere hvordan vi skal få frem både tekst og bilder på en god måte i tillegg til å ivareta en helhet.  

Forskjell på innhold i papirutgave og digitalutgave?

Det blir ikke store forskjellen, men fordi vi har sidebegrensninger på papirutgaven, vil det kunne bli noe mer stoff/artikler i den digitale utgaven. I tillegg vil den komme ut noen dager før papirutgaven. Det som også er fint, er at du kan få tilgang til tidligere utgaver i pdf-format. Foreløpig er det noe begrenset med årganger, men dette kommer!


Grunnkurs for tillitsvalgte

22 mars 2023

NML gjennomfører grunnkurs for tillitsvalgte på teams 22.03 og 30.03. Er du ikke tillitsvalgt, men har lyst til å få mer innsikt i tillitsvalgtrollen, kan du også delta på kurset. Hvis du ikke har meldt deg på , kan du kontakte oss via firmapost@nml.no.

Meieriposten på besøk hos Q-Meieriene Gausdal

20 mars 2023

"Velkommen til oss ved Q-Meieriene Gausdal" sier Lillian Findalen, en blid og engasjert fabrikksjef som fortalte om en arbeidsplass som har hatt en rivende utvikling på flere områder. Ivrige medarbeidere, mange med lang lang fartstid, delte sine erfaringer med det å være medarbeider ved Q-Meieriet Gausdal. Les mer om dette i kommende utgave av Meieriposten.

Årsmøte i Meierifolklaget Sør

11 mars 2023

Årsmøtet i Meierifolklaget Sør, ble i 2023 avhold på Jæren. Ca. 30 deltakere fra Kristiansand i Sør til Jæren i Nord. I tillegg til vedtektsfestet program, ble det også et faglig program relatert til dagsaktuelle saker med blant annet orientering om- og omvisning ved Jåttå Gårdsbryggeri. Samlingen ble avsluttet god mat og smaksprøver fra bryggeriet.

Scroll til toppen