Mye spennende fagstoff i ny utgave av mat- og meieriposten

Mat- og meieripostens utgave nr. 3 2024.

Et av landets eldste fagblad, mat- og meieriposten, er klar med ny utgave; nr. 3, 2024. Mye spennende fagstoff kan du finne der og de som er abonnenter kan allerede nå lese utgaven digitalt. Papirutgaven kommer noe senere.

Mat- og meieripostens utgave nr. 3 2024.

I utgave nr. 3, 2024 inneholder som alltid spennende fagstoff fra bås til bord. Her kan du lese om matbransjeselskaper som markerer jubileer, bedriftsbesøk, fagdager, gode salgstall i mat-/meieribransjen test av fôr til geiter, Kavlifondets rause tildelinger, om høstens fagmesse, Foodtech, Nord-Europas største - for å nevne noe. For deg som er abonnent, kan du allerede lese utgaven digitalt. Papirutgaven kommer om noen dager. God lesning!


LARGE ICE-CREAM CO (LICC)

16 juli 2024

LARGE ICE-CREAM CO (LICC), ble grunnlagt i 2022 av den gangen 13 år gamle Sophia og hennes far Christian Træland. LICC gir ungdom arbeidsmuligheter og verdifull erfaring gjennom over 30 iskremsvogner. Selskapet tilbyr trygge jobber, karriereutvikling og har ambisjoner om nasjonal vekst. LICC er et inspirerende eksempel på ungdomsengasjement og entreprenørskap.

Scroll til toppen