Les om Parats rikholdige kurs og konferanser - og meld deg på!
Fra 1. september kan NML-ere få tilgang til Parats kurs – sjekk hva som kan passe for deg allerede nå - og meld deg på!
Årets siste utgave av Mat- og meieriposten samler mye spennende fagstoff. Fra Finnmark til Kristiansand, fra ungdomsrekruttering i Rørosregionen til innovasjon på TINE Meieriet Tunga, viser vi hvordan mennesker, teknologi og samarbeid skaper fremtidens matbransje.
I denne utgaven av Mat- og meieriposten får du bli med på en reise gjennom norsk matbransje. Les om hvordan TINE Meieriet Alta sikrer lokal foredling i Finnmark, hvordan Hennig-Olsen Is kombinerer tradisjon og innovasjon i Kristiansand, og hvordan unge talenter, som Kristian Stue Grav, løser store utfordringer med ny teknologi. Utforsk rekrutteringstiltakene som har snudd trenden i Rørosregionen, I tillegg til mye spennende fagstoff. Dette er lesestoff som inspirerer og engasjerer!
Fra 1. september kan NML-ere få tilgang til Parats kurs – sjekk hva som kan passe for deg allerede nå - og meld deg på!
Verv en kollega – få premie! Nye medlemmer som blir med i NML nå, får kontingentfri juni. Bli med i NML!
Nytt styre, ny fremtid i Parat og vervekampanje: Les vår hilsen til medlemmene – og en ekstra takk til dere som jobber i påska!