Flere søker seg til matfag på Tynset
Rekrutteringsprosjektet til matfag i Rørosregionen viser gode resultater med økte søkertall. Vi har hatt en samtale med prosjektleder Marit Evanger om status på prosjektet.
Fagbladet Mat- og meieripostens utgave nr. 5 2023 er nå tilgjengelig på nettet, og snart som papirutgave. Her kan du lese om bedriftsbesøket og eksklusive intervju, kompetansesamarbeid i Europa og mye mer spennende fagstoff.
I denne utgaven kan du lese om bedriftsbesøket ved tradisjonsrike Grilstad i Trondheim og grøtfabrikken TINE Tretten.
Eksklusivt intervju med av- og påtroppende konsernsjef i TINE
Av- og påtroppende styrerepresentant fra NML i MP Pensjon.
fagkompetansesamarbeidet i Europa gjennom AEDIL,
om produktnyheter og mye mer.
God lesning!
Rekrutteringsprosjektet til matfag i Rørosregionen viser gode resultater med økte søkertall. Vi har hatt en samtale med prosjektleder Marit Evanger om status på prosjektet.
Under Arendalsuka 2025 arrangerte NML og Parat en paneldebatt om matberedskap. Et bredt sammensatt panel konkluderte med at tiden er inne for at vi i Norge må styrke matproduksjonen og hele matsystemet, inklusive rekruttering/kompetanse nå!
Fra 1. september kan NML-ere få tilgang til Parats kurs – sjekk hva som kan passe for deg allerede nå, se påmeldingsfrister - og meld deg på!