Ny utgave av fagbladet Mat- og meieriposten kan du lese på nettet allerede nå

Mat og meieriposten utgave 5 2023

Fagbladet Mat- og meieripostens utgave nr. 5 2023 er nå tilgjengelig på nettet, og snart som papirutgave. Her kan du lese om bedriftsbesøket og eksklusive intervju, kompetansesamarbeid i Europa og mye mer spennende fagstoff.

Mat og meieriposten utgave 5 2023

I denne utgaven kan du lese om bedriftsbesøket ved tradisjonsrike Grilstad i Trondheim og grøtfabrikken TINE Tretten.

Eksklusivt intervju med av- og påtroppende konsernsjef i TINE

Av- og påtroppende styrerepresentant fra NML i MP Pensjon.

fagkompetansesamarbeidet i Europa gjennom AEDIL,

om produktnyheter og mye mer.

God lesning!


Flere søker seg til matfag på Tynset

20 august 2025

Rekrutteringsprosjektet til matfag i Rørosregionen viser gode resultater med økte søkertall. Vi har hatt en samtale med prosjektleder Marit Evanger om status på prosjektet.

Scroll til toppen