Mat- og meieriposten på besøk ved TINE Meieriet Dovre
Les om besøket som Mat- og meieriposten avla Dovre-meieriet – spesialanlegg for norsk Brie og Camembert med sterke fagfolk og sterk vekst.
Mat- og meieriposten har vært i samtale med avtroppende konsernsjef i TINE Gunnar Hovland og påtroppende, Ann-Beth Freuchen.
TINE har lederbytte og Mat- og meieriposten har nylig gjennomført et intervju med avtroppende konsernsjef i TINE Gunnar Hovland og påtroppende, Ann-Beth Freuchen. I neste nummer av Mat- og meieriposten, som utkommer medio oktober, kan du lese mer om samtalen og hva de tenker om fortid og ikke minst fremtid. PS! Den digitale utgaven av fagbladet kommer ut tidligere:-)
Les om besøket som Mat- og meieriposten avla Dovre-meieriet – spesialanlegg for norsk Brie og Camembert med sterke fagfolk og sterk vekst.
To norske studenter reiste til Island sammen med studentkolleger fra hele Norden for å utforske meierifagets fremtid. Les hva de lærte om matsvinn, varmepumper, skyr og meierimatriksen – og hvorfor de kom hjem med både ny kunnskap og nye vennskap.
NML og Parat samler bransjen til handling: Under Arendalsuka 2025 tar vi matberedskap på alvor. Sammen med industri, utdanning og politikere løfter vi debatten om hvordan Norge skal sikre mat – også i krisetid.