Ny konsernsjef i TINE

Visekonsernsjef i TINE, Ann-Beth Freuchen overtar etter konsernsjef Gunnar Hovland.

Denne uka kom nyheten om konsernsjefsendring i TINE, der dagens visekonsernsjef Ann-Beth Freuchen overtar etter konsernsjef Gunnar Hovland fra 1. oktober.

Visekonsernsjef i TINE, Ann-Beth Freuchen overtar etter konsernsjef Gunnar Hovland.

Styret har ansatt Ann-Beth Freuchen som ny konsernsjef i TINE. Hun etterfølger Gunnar Hovland som har valgt å søke nye muligheter utenfor konsernet, og går til stillingen som konsernsjef for fornybarkonsernet Aneo. Endringen skjer 1.oktober 2023. Les mer her fra TINEs nettside

NML benytter anledningen til å takke Gunnar for samarbeidet og ønsker lykke til med ny og viktig jobb! Vi ønsker Ann-Beth lykke til med nye utfordringer i en av Norges største og viktigste matbedrifter og ser fram til et godt og konstruktivt samarbeid i den nye rollen! Selvsagt ønsker vi i Mat- og meieriposten å gjennomføre et intervju med den nye konsernsjefen.


NMLs kurs i arbeidslivets spilleregler

21 september 2023

25 engasjerte NMLere deltok nylig på kurs om arbeidslivets spilleregler. Gode foredragsholdere og gode diskusjoner blant deltakerne bidro til et godt kurs!

Konferanse angående norsk mat i framtidens matmarked.

08 september 2023

Dagskonferansen Mat og Marked ble nylig gjennomført og hadde i år tittelen "Må norsk mat vike plass i framtidens matmarked". Bredden av deltakere viste at temaet fenget. En gjennomgangstone var troen på norsk mat, men også viktige politiske rammer. Som det ble nevnt "Folk et ikkje på sikt - men kvar dag" (Einar Førde), - vi trenger handling nå.

Scroll til toppen