Ny konsernsjef i TINE

Visekonsernsjef i TINE, Ann-Beth Freuchen overtar etter konsernsjef Gunnar Hovland.

Denne uka kom nyheten om konsernsjefsendring i TINE, der dagens visekonsernsjef Ann-Beth Freuchen overtar etter konsernsjef Gunnar Hovland fra 1. oktober.

Visekonsernsjef i TINE, Ann-Beth Freuchen overtar etter konsernsjef Gunnar Hovland.

Styret har ansatt Ann-Beth Freuchen som ny konsernsjef i TINE. Hun etterfølger Gunnar Hovland som har valgt å søke nye muligheter utenfor konsernet, og går til stillingen som konsernsjef for fornybarkonsernet Aneo. Endringen skjer 1.oktober 2023. Les mer her fra TINEs nettside

NML benytter anledningen til å takke Gunnar for samarbeidet og ønsker lykke til med ny og viktig jobb! Vi ønsker Ann-Beth lykke til med nye utfordringer i en av Norges største og viktigste matbedrifter og ser fram til et godt og konstruktivt samarbeid i den nye rollen! Selvsagt ønsker vi i Mat- og meieriposten å gjennomføre et intervju med den nye konsernsjefen.


LARGE ICE-CREAM CO (LICC)

16 juli 2024

LARGE ICE-CREAM CO (LICC), ble grunnlagt i 2022 av den gangen 13 år gamle Sophia og hennes far Christian Træland. LICC gir ungdom arbeidsmuligheter og verdifull erfaring gjennom over 30 iskremsvogner. Selskapet tilbyr trygge jobber, karriereutvikling og har ambisjoner om nasjonal vekst. LICC er et inspirerende eksempel på ungdomsengasjement og entreprenørskap.

Scroll til toppen