Julehilsen fra NML

Styret og sekretariatet i NML vil takke alle våre medlemmer og samarbeidspartnere for året som har gått! Et år med store endringer både nasjonalt og internasjonalt. Endringene har vært- og er merkbare for alle og underbygger betydningen av det å være fagorganisert. NML har gjennom året bistått medlemmer, fremforhandlet nye overenskomster, gjennomført flere kurs- og ikke minst medlemsbesøk, synliggjort aktiviteter gjennom nye kanaler og startet arbeidet med NMLs strategiske retning; «NML 2030», for å nevne noe. Vi har også hatt en god økning av antall nyinnmeldte medlemmer i 2022.

Vi gleder oss til et nytt år med nye muligheter; NML skal samle fagfolk for felles nytte: Sikre at våre medlemmer opplever god støtte fra NML, verve enda flere nye medlemmer, gjennomføre flere medlemsbesøk, iverksette tiltak som skal sikre strategisk retning «NML 2030», ny nettside, Meieriposten som vil komme som en digital løsning, nye kurs og fagaktiviteter. Det blir et spennende år.  

Vi ønsker alle en riktig god jul og godt fredfylt nytt år!


Gratis helsehjelp til alle studentmedlemmer og lærlinger i NML

02 februar 2023

Som studentmedlem og lærling i NML har du fra 1.1.2023 Tryg Legehjelp inkludert i medlemskapet. Du får tilgang til erfarne leger og sykepleiere på telefon og video 24 timer i døgnet – 365 dager i året uansett hvor du befinner deg.

Spennende Dairy Research Day i Danmark

01 februar 2023

NML medlemmers har mulighet til å delta på Dairy Research Day som arrangeres i Danmark 16. mars av våre danske søsterorganisasjoner. 24 forskere legger frem det siste innen blant annet kosthold og bærekraft, økt holdbarhet, nye teknologier og bærekraft, kontroll av mat og funksjonalitet, for å nevne noe.

I samtale med......

31 januar 2023

Ved TINE Meieriet Frya var det en stafettpinneoverrekkelse nylig: Odd Arne Wiker, mangeårig NML-ambassadør og ikke minst tillitsvalgt, har valgt å gi seg som tillitsvalgt. Det viktige vervet og oppgavene er gitt til en ny NML- tillitsvalgt; Marte Skurdal. I vår digitale utgave av Meieriposten (kommer i starten av februar), kan du lese mer om Marte og noen av hennes tanker.

Scroll til toppen