Grunnkurs for tillitsvalgte

Grunnkurs for tillitsvalgte

NML gjennomfører grunnkurs for tillitsvalgte på teams 22.03 og 30.03. Hvis du ikke har meldt deg på , kan du kontakte oss via firmapost@nml.no.

Grunnkurs for tillitsvalgte

NML gjennomfører flere kurs for tillitsvalgte og først ute er et grunnkurs for tillitsvalgte som foregår på teams 22.03 og 30.03. Hvis du ikke allerede er påmeldt, kan du sende melding til oss via  firmapost@nml.no Til høsten gjennomføres en samling for tillitsvalgte der vi går dypere inn på tematikken om det å være tillitsvalgt og NML-ambassadør.


Meieriposten på besøk hos Skala Oslo

02 juni 2023

Skala har i over 80 år vært en sentral leverandør til meieriindustrien, men også i økende grad til øvrig matbransje. Meieriposten har vært på besøk for å bli mer kjent med Skala og Skala Gruppen. Du kan lese mer om dette i Meieripostens augustutgave!

Æresmedlem i NML

01 juni 2023

Under NMLs Landsmøtearrangementet på Hamar, ble Øjvin Falch tildelt NMLs Æresmedlemskap for sin mangeårige innsats i ulike roller som fagperson, men ikke minst på grunn av mange verv som han har hatt opp gjennom årene.

NorgesGruppen kåret Rørosmeieriet til «Årets Grønne Spydspiss».

16 mai 2023

Rørosmeieriet fikk nylig utmerkelsen «Grønn spydspiss» av NorgesGruppen. Å få en slik annerkjennelse foran hele mat-Norge var en skikkelig fin overraskelse, og oppmuntring til å fortsette arbeidet med å finne løsninger som er så ressursoptimale som mulig. Dette er en pris jeg setter høyt, og deler med alle på meieriet, sier meieribestyrer Trond Lund.

Scroll til toppen