Gratis helsehjelp til alle studentmedlemmer og lærlinger i NML

Som studentmedlem og lærling i NML har du fra 1.1.2023 Tryg Legehjelp inkludert i medlemskapet. Du får tilgang til erfarne leger og sykepleiere på telefon og video 24 timer i døgnet – 365 dager i året uansett hvor du befinner deg.

Gratis helsehjelp til alle studentmedlemmer og lærlinger i NML

Fra 1. januar får alle studentmedlemmer og lærlinger gratis helsehjelp over telefon og video inkludert i medlemskapet. Du får tilgang til erfarne sykepleiere og leger på telefon og video 24 timer i døgnet – 365 dager i året uansett hvor du befinner deg.

Luftveisinfeksjoner, øyekatarr og lignende sykdommer kan oppstå og sitte lenge i og potensielt ødelegge for eksamenslesingen. Da er det greit å slippe å stå i kø hos legevakten eller vente på time hos fastlegen for å få hjelp og medisiner.

Som studentmedlem og læring i NML kan du ringe Tryg Legehjelp gratis. Godt kvalifiserte sykepleier og leger kan hjelpe deg med resepter, sykemelding og henvisning til spesialist når det ikke stilles krav til fysisk konsultasjon. 

Hos Tryg kan du lese mer om tjenesten og hvor du skal ringe hvis du trenger hjelp


Mat- og meieripostens utgave nr. 3 2024.

13 juni 2024

Et av landets eldste fagblad, mat- og meieriposten, er klar med ny utgave; nr. 3, 2024. Mye spennende fagstoff kan du finne der og de som er abonnenter kan allerede nå lese utgaven digitalt. Papirutgaven kommer noe senere.

Scroll til toppen