Gratis helsehjelp til alle studentmedlemmer og lærlinger i NML

Som studentmedlem og lærling i NML har du fra 1.1.2023 Tryg Legehjelp inkludert i medlemskapet. Du får tilgang til erfarne leger og sykepleiere på telefon og video 24 timer i døgnet – 365 dager i året uansett hvor du befinner deg.

Gratis helsehjelp til alle studentmedlemmer og lærlinger i NML

Fra 1. januar får alle studentmedlemmer og lærlinger gratis helsehjelp over telefon og video inkludert i medlemskapet. Du får tilgang til erfarne sykepleiere og leger på telefon og video 24 timer i døgnet – 365 dager i året uansett hvor du befinner deg.

Luftveisinfeksjoner, øyekatarr og lignende sykdommer kan oppstå og sitte lenge i og potensielt ødelegge for eksamenslesingen. Da er det greit å slippe å stå i kø hos legevakten eller vente på time hos fastlegen for å få hjelp og medisiner.

Som studentmedlem og læring i NML kan du ringe Tryg Legehjelp gratis. Godt kvalifiserte sykepleier og leger kan hjelpe deg med resepter, sykemelding og henvisning til spesialist når det ikke stilles krav til fysisk konsultasjon. 

Hos Tryg kan du lese mer om tjenesten og hvor du skal ringe hvis du trenger hjelp


Grunnkurs for tillitsvalgte

22 mars 2023

NML gjennomfører grunnkurs for tillitsvalgte på teams 22.03 og 30.03. Er du ikke tillitsvalgt, men har lyst til å få mer innsikt i tillitsvalgtrollen, kan du også delta på kurset. Hvis du ikke har meldt deg på , kan du kontakte oss via firmapost@nml.no.

Meieriposten på besøk hos Q-Meieriene Gausdal

20 mars 2023

"Velkommen til oss ved Q-Meieriene Gausdal" sier Lillian Findalen, en blid og engasjert fabrikksjef som fortalte om en arbeidsplass som har hatt en rivende utvikling på flere områder. Ivrige medarbeidere, mange med lang lang fartstid, delte sine erfaringer med det å være medarbeider ved Q-Meieriet Gausdal. Les mer om dette i kommende utgave av Meieriposten.

Årsmøte i Meierifolklaget Sør

11 mars 2023

Årsmøtet i Meierifolklaget Sør, ble i 2023 avhold på Jæren. Ca. 30 deltakere fra Kristiansand i Sør til Jæren i Nord. I tillegg til vedtektsfestet program, ble det også et faglig program relatert til dagsaktuelle saker med blant annet orientering om- og omvisning ved Jåttå Gårdsbryggeri. Samlingen ble avsluttet god mat og smaksprøver fra bryggeriet.

Scroll til toppen