Gratis helsehjelp til alle studentmedlemmer og lærlinger i NML

Som studentmedlem og lærling i NML har du fra 1.1.2023 Tryg Legehjelp inkludert i medlemskapet. Du får tilgang til erfarne leger og sykepleiere på telefon og video 24 timer i døgnet – 365 dager i året uansett hvor du befinner deg.

Gratis helsehjelp til alle studentmedlemmer og lærlinger i NML

Fra 1. januar får alle studentmedlemmer og lærlinger gratis helsehjelp over telefon og video inkludert i medlemskapet. Du får tilgang til erfarne sykepleiere og leger på telefon og video 24 timer i døgnet – 365 dager i året uansett hvor du befinner deg.

Luftveisinfeksjoner, øyekatarr og lignende sykdommer kan oppstå og sitte lenge i og potensielt ødelegge for eksamenslesingen. Da er det greit å slippe å stå i kø hos legevakten eller vente på time hos fastlegen for å få hjelp og medisiner.

Som studentmedlem og læring i NML kan du ringe Tryg Legehjelp gratis. Godt kvalifiserte sykepleier og leger kan hjelpe deg med resepter, sykemelding og henvisning til spesialist når det ikke stilles krav til fysisk konsultasjon. 

Hos Tryg kan du lese mer om tjenesten og hvor du skal ringe hvis du trenger hjelp


Mejeribrugets Dag 2024

21 februar 2024

Mejeribrugets Dag 2024 arrangeres 13. mars av NMLs danske kolleger og foregår ved messesenteret ved Herning. NML-medlemmer har muligheter til å delta på arrangementet til oppgitte priser og husk at Early Bird-prisene gjelder frem til 26. februar.

2023 et godt resultat for TINE

16 februar 2024

TINE leverer et godt resultat for 2023. Solid innsats i hele verdikjeden sammen med markedsmessige forhold gir over 1 milliard etterbetales til TINEs eiere; over 8000 melkeprodusenter.

Scroll til toppen