Mat- og meieriposten på besøk ved TINE Meieriet Dovre
Les om besøket som Mat- og meieriposten avla Dovre-meieriet – spesialanlegg for norsk Brie og Camembert med sterke fagfolk og sterk vekst.
Geno har en betydelig rolle i melke- og storfekjøttproduksjon, ikke bare i Norge, men også internasjonalt. Artikkel om Geno kommer i august-utgaven av Mat- og meieriposten.
I sommer hadde Geno åpen dag på Store Ree i Stange! Mat- og meieriposten var til stede og fikk et lite innblikk i avlsstasjonen og innsikt i hvordan Geno, eid av norske storfebønder, spiller en nøkkelrolle i både norsk og internasjonal kjøtt- og melkeproduksjon. Les mer om Geno i kommende Mat- og meieriposten!
Les om besøket som Mat- og meieriposten avla Dovre-meieriet – spesialanlegg for norsk Brie og Camembert med sterke fagfolk og sterk vekst.
To norske studenter reiste til Island sammen med studentkolleger fra hele Norden for å utforske meierifagets fremtid. Les hva de lærte om matsvinn, varmepumper, skyr og meierimatriksen – og hvorfor de kom hjem med både ny kunnskap og nye vennskap.
NML og Parat samler bransjen til handling: Under Arendalsuka 2025 tar vi matberedskap på alvor. Sammen med industri, utdanning og politikere løfter vi debatten om hvordan Norge skal sikre mat – også i krisetid.