Geno, en viktig aktør for matbransjen!
Les om Genos "åpen dag" på Store Ree i august-utgaven av Mat- og meieriposten!
Mat- og meieriposten har vært på besøk hos Kavli i Bergen og blitt bedre kjent med både Kavli som konsern og ikke minst den solide norske produksjonsbedriften. Nylig feiret Kavli 100 år siden oppstarten i Bergen og at de i over 60 år har delt sitt overskudd til allmennyttige formål.
Med et smil og stort engasjement tar Annette Waage Jung og Ingunn Vårdal oss imot i resepsjonen og ønsker velkommen til Kavli. Kavli, kjent for sin innovative tilnærming, har utviklet seg fra å være en liten smelteostprodusent som startet for 100 år siden, til å bli en betydelig aktør med nesten 1000 ansatte fordelt på produksjonsanlegg i Norge, Sverige og Storbritannia.
Kavlifondet, som mottar hele overskuddet fra selskapet, støtter humanitært arbeid, forskning og kultur. Bedriften feirer ikke bare sin 100-årige historie, men også sitt kontinuerlige fokus på innovasjon og samfunnsnytte. Les mer om bedriftsbesøket og bli kjent med noen av de som jobber i produksjonen i Kavli i Bergen i juniutgaven av Mat- og meieriposten.
Les om Genos "åpen dag" på Store Ree i august-utgaven av Mat- og meieriposten!
LARGE ICE-CREAM CO (LICC), ble grunnlagt i 2022 av den gangen 13 år gamle Sophia og hennes far Christian Træland. LICC gir ungdom arbeidsmuligheter og verdifull erfaring gjennom over 30 iskremsvogner. Selskapet tilbyr trygge jobber, karriereutvikling og har ambisjoner om nasjonal vekst. LICC er et inspirerende eksempel på ungdomsengasjement og entreprenørskap.
Legal24 holder webinar om arverett for NMLs medlemmer