Mat- og meieriposten på besøk hos Kavli i Bergen

100-åring i full vigør!

Mat- og meieriposten har vært på besøk hos Kavli i Bergen og blitt bedre kjent med både Kavli som konsern og ikke minst den solide norske produksjonsbedriften. Nylig feiret Kavli 100 år siden oppstarten i Bergen og at de i over 60 år har delt sitt overskudd til allmennyttige formål.

100-åring i full vigør!

Med et smil og stort engasjement tar Annette Waage Jung og Ingunn Vårdal oss imot i resepsjonen og ønsker velkommen til Kavli. Kavli, kjent for sin innovative tilnærming, har utviklet seg fra å være en liten smelteostprodusent som startet for 100 år siden, til å bli en betydelig aktør med nesten 1000 ansatte fordelt på produksjonsanlegg i Norge, Sverige og Storbritannia.

Kavlifondet, som mottar hele overskuddet fra selskapet, støtter humanitært arbeid, forskning og kultur. Bedriften feirer ikke bare sin 100-årige historie, men også sitt kontinuerlige fokus på innovasjon og samfunnsnytte. Les mer om bedriftsbesøket og bli kjent med noen av de som jobber i produksjonen i Kavli i Bergen i juniutgaven av Mat- og meieriposten.

 


Mat- og meieripostens utgave nr. 3 2024.

13 juni 2024

Et av landets eldste fagblad, mat- og meieriposten, er klar med ny utgave; nr. 3, 2024. Mye spennende fagstoff kan du finne der og de som er abonnenter kan allerede nå lese utgaven digitalt. Papirutgaven kommer noe senere.

Scroll til toppen