Les om Parats rikholdige kurs og konferanser - og meld deg på!
Fra 1. september kan NML-ere få tilgang til Parats kurs – sjekk hva som kan passe for deg allerede nå - og meld deg på!
Mat- og meieriposten har vært på besøk hos Kavli i Bergen og blitt bedre kjent med både Kavli som konsern og ikke minst den solide norske produksjonsbedriften. Nylig feiret Kavli 100 år siden oppstarten i Bergen og at de i over 60 år har delt sitt overskudd til allmennyttige formål.
Med et smil og stort engasjement tar Annette Waage Jung og Ingunn Vårdal oss imot i resepsjonen og ønsker velkommen til Kavli. Kavli, kjent for sin innovative tilnærming, har utviklet seg fra å være en liten smelteostprodusent som startet for 100 år siden, til å bli en betydelig aktør med nesten 1000 ansatte fordelt på produksjonsanlegg i Norge, Sverige og Storbritannia.
Kavlifondet, som mottar hele overskuddet fra selskapet, støtter humanitært arbeid, forskning og kultur. Bedriften feirer ikke bare sin 100-årige historie, men også sitt kontinuerlige fokus på innovasjon og samfunnsnytte. Les mer om bedriftsbesøket og bli kjent med noen av de som jobber i produksjonen i Kavli i Bergen i juniutgaven av Mat- og meieriposten.
Fra 1. september kan NML-ere få tilgang til Parats kurs – sjekk hva som kan passe for deg allerede nå - og meld deg på!
Verv en kollega – få premie! Nye medlemmer som blir med i NML nå, får kontingentfri juni. Bli med i NML!
Nytt styre, ny fremtid i Parat og vervekampanje: Les vår hilsen til medlemmene – og en ekstra takk til dere som jobber i påska!