Les om Parats rikholdige kurs og konferanser - og meld deg på!
Fra 1. september kan NML-ere få tilgang til Parats kurs – sjekk hva som kan passe for deg allerede nå - og meld deg på!
Dagens Grilstad og kjøttforedling startet på Ranheim utenfor Trondheim i 1957 av familien Jenssen. De er fortsatt de største på eiersiden i Grilstad, som i dag er et konsern med 500 medarbeidere på 5 fabrikker i Norge og 1 i Sverige. Mat- og meieriposten var nylig på besøk på fabrikken i Trondheim.
Velkommen til Grilstad!
Janne Haugdal, kvalitet og miljøsjef, og Espen Stav Hansen, utviklingssjef, åpner dørene for Mat- og meieriposten med smil og varme. Grilstad, et selskap med over 60 års historie, ser mot fremtiden med en imponerende produktportefølje. Espen Stav Hansen og hans team fokuserer på innovasjon og utvikling for å tilfredsstille både dagens og morgendagens forbrukerbehov, mens Janne Haugdal sikrer bærekraftig utvikling og setter rammene for kvalitetsarbeidet i selskapet.
Medarbeiderne vi traff er stolte av å være en del av Grilstad-familien som setter bærekraft, kvalitet og rekruttering i høysetet. Fra produksjonslinjen til pakkeriet, er hver eneste ansatt en viktig brikke i Grilstads historie.
Familien har i generasjoner hatt langsiktige perspektiver, noe som de fremholder som viktige egenskaper for dagens aktiviteter. Les hele reportasjen i Mat- og meieripostens utgave 5: Mat- og meieriposten på besøk hos Grilstad
Fra 1. september kan NML-ere få tilgang til Parats kurs – sjekk hva som kan passe for deg allerede nå - og meld deg på!
Verv en kollega – få premie! Nye medlemmer som blir med i NML nå, får kontingentfri juni. Bli med i NML!
Nytt styre, ny fremtid i Parat og vervekampanje: Les vår hilsen til medlemmene – og en ekstra takk til dere som jobber i påska!