Årsmøte i Meierifolklaget Sør

Årsmøte i Meierifolklaget Sør

Årsmøtet i Meierifolklaget Sør, ble i 2023 avhold på Jæren. Ca. 30 deltakere fra Kristiansand i Sør til Jæren i Nord. I tillegg til vedtektsfestet program, ble det også et faglig program relatert til dagsaktuelle saker med blant annet orientering om- og omvisning ved Jåttå Gårdsbryggeri. Samlingen ble avsluttet god mat og smaksprøver fra bryggeriet.

Årsmøte i Meierifolklaget Sør

11. Mars ble årsmøtet i Meierifolklaget Sør avhold på Jæren. Ca. 30 deltakere fra Kristiansand i Sør til Jæren i Nord. Programmet var 3-delt.

Den ene delen besto av vedtektsfestet program. Deretter var det en faglig del hvor sekretariatslederen i NML orienterte om betydningen av det å være fagorganisert, 3-partssamarbeid, og NML. Videre orienterte Fellestillitsvalgt i TINE, Jeffrey Thomas, om omstillingssaker og dagsaktuelle forhold i bransjen som påvirker våre medlemmer. Tom Steinsland fra TINE PPU orienterte om hvordan TINE PPU er organisert og eksempler på hvordan det jobbes med nye produkter. Siste det av det faglige programmet var viet til orientering om- og omvisning ved Jåttå Gårdsbryggeri. Samlingen ble avsluttet god mat og smaksprøver fra bryggeriet.

Jeffrey i aksjon! En aktiv forsamling med mange spørsmål og kommentarer

 

Påtroppende hovedtillitsvalgt for NML Sør, Luis Paulo Araujo Jardim, dagens leder for Meierifolklaget Sør, Thomas Andersen, avtroppende hovedtillitsvalgt for Sør, Jan Sigurd Eike og fellestillitsvalgt i NML, Jeffrey Thomas

 

Tom Steinsland fra TINE PPU orienterte om PPU-avdelingen og aktuelle produkter fra TINE.

 

 

Fra orienteringen om Jåttå Gårdsbryggeri, en spennende historie, med mye fokus på lokalt råstoff.

 

 

 

 


Grunnkurs for tillitsvalgte

22 mars 2023

NML gjennomfører grunnkurs for tillitsvalgte på teams 22.03 og 30.03. Er du ikke tillitsvalgt, men har lyst til å få mer innsikt i tillitsvalgtrollen, kan du også delta på kurset. Hvis du ikke har meldt deg på , kan du kontakte oss via firmapost@nml.no.

Meieriposten på besøk hos Q-Meieriene Gausdal

20 mars 2023

"Velkommen til oss ved Q-Meieriene Gausdal" sier Lillian Findalen, en blid og engasjert fabrikksjef som fortalte om en arbeidsplass som har hatt en rivende utvikling på flere områder. Ivrige medarbeidere, mange med lang lang fartstid, delte sine erfaringer med det å være medarbeider ved Q-Meieriet Gausdal. Les mer om dette i kommende utgave av Meieriposten.

Meieriposten på besøk hos TINE Meieriet Sola

10 mars 2023

Meieriposten har vært på et kort besøk ved TINE Meieriet Sola. "Grædlig" god arbeidsplass og her skjer det mye "løje" var noe av det vi fikk høre fra engasjerte medarbeidere, som gjerne delte litt om seg og sin arbeidsplass! Her er en liten smakebit på artikkelen kommer i sin helhet i Meieriposten

Scroll til toppen