Lilleborg AS søker Servicetekniker

Lilleborg AS søker Servicetekniker til prosess- og næringsmiddelindustri

Lilleborg AS søker nå etter en Servicetekniker som ønsker å være med på Lilleborg sin satsing mot næringsmiddelsektoren. Vi søker deg som liker å jobbe med både mekaniske og elektro/automatikk relaterte oppgaver. Det er en fordel om du har noen års erfaring, gjerne fra næringsmiddelindustri, prosessindustri, industrielle vaskeriprosesser, montasje eller noe relatert til disse bransjene.

Servicetekniker til prosess- og næringsmiddelindustri

Lilleborg AS søker nå etter en Servicetekniker som ønsker å være med på Lilleborg sin satsing mot næringsmiddelsektoren. Vi søker deg som liker å jobbe med både mekaniske og elektro/automatikk relaterte oppgaver. Det er en fordel om du har noen års erfaring, gjerne fra næringsmiddelindustri, prosessindustri, industrielle vaskeriprosesser, montasje eller noe relatert til disse bransjene.

Som medarbeider i Lilleborg vil du ha en variert arbeidshverdag sammen med erfarne medarbeidere. Vårt hovedkontor ligger på Skøyen. Vi har i tillegg kontor og verksted på Furuset der blant annet vårt tekniske miljø er lokalisert. Vi trives i og er stolte av arbeidsmiljøet du vil bli en del av.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være

 • Gjennomføre planlagte og akutte serviceoppdrag
 • Vedlikehold av prosessutstyr, både ute hos kunder og inne i eget verksted
 • Feilsøking og nødvendig reparasjon av utstyr for å sikre best mulig prosess av våre kunders anlegg
 • Bygge, programmere og sette i drift styreskap og -systemer
 • Optimalisere eksisterende anlegg og montere teknisk utstyr
 • Delta i oppgraderinger og installasjon av nytt utstyr
 • Delta i utarbeidelse av serviceavtaler

Ønskede kvalifikasjoner

 • Det er ønskelig med fagbrev fortrinnsvis innen automasjon eller elektro
 • Relevant erfaring fra prosess/industri, fortrinnsvis fra næringsmiddelsektoren (meieri, fiskenæringen eller slakterier) og kjennskap til automatiserte anlegg eller prosessanlegg
 • God prosessforståelse og interesse for BÅDE mekanisk/ montasje og elektro/ automasjon
 • Erfaring fra vaskeprosesser (CIP) er interessant, men ikke et krav
 • Når prosjekter er i implementeringsfasen og ved gjennomføring av serviceoppdrag, må det påregnes en del reising

Egenskaper

Vi ønsker oss en kollega som har evnen til å jobbe både selvstendig og å bidra proaktivt inn i team. Du trives med å ha en variert og til tider hektisk arbeidshverdagen. Du er opptatt av å tilegne deg ny kunnskap innen automatiserte anlegg, kontrollsystemer og prosesser, og vil gjerne videreformidle dette internt og eksternt.

Vi tilbyr

 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø  
 • Gode utviklingsmuligheter i Lilleborg og Orkla
 • Konkurransedyktige betingelser, inkludert gode forsikrings- og pensjonsordninger inkludert helseforsikring, bonusordning og firmahytter
 • Det er firmabilordning knyttet til stillingen

Søknadsfrist: Snarest og senest 15. juni. Vi vil behandle aktuelle søknader fortløpende.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Servicesjef Per Eriksson på telefon 938 68 163.

Gå inn her for å søke på stillingen.


Meieriposten på besøk hos Skala Oslo

02 juni 2023

Skala har i over 80 år vært en sentral leverandør til meieriindustrien, men også i økende grad til øvrig matbransje. Meieriposten har vært på besøk for å bli mer kjent med Skala og Skala Gruppen. Du kan lese mer om dette i Meieripostens augustutgave!

Æresmedlem i NML

01 juni 2023

Under NMLs Landsmøtearrangementet på Hamar, ble Øjvin Falch tildelt NMLs Æresmedlemskap for sin mangeårige innsats i ulike roller som fagperson, men ikke minst på grunn av mange verv som han har hatt opp gjennom årene.

NorgesGruppen kåret Rørosmeieriet til «Årets Grønne Spydspiss».

16 mai 2023

Rørosmeieriet fikk nylig utmerkelsen «Grønn spydspiss» av NorgesGruppen. Å få en slik annerkjennelse foran hele mat-Norge var en skikkelig fin overraskelse, og oppmuntring til å fortsette arbeidet med å finne løsninger som er så ressursoptimale som mulig. Dette er en pris jeg setter høyt, og deler med alle på meieriet, sier meieribestyrer Trond Lund.

Scroll til toppen