30-talls studenter fra fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap deltok på samlingen.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

NML besøkte nylig engasjerte studenter ved Fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) på NMBU. Gjennom dialog og erfaringsdeling ble viktigheten av organisering, gode forsikringsvalg og overgangen fra studier til arbeidsliv satt på agendaen. Selvsagt ble det servert smaksprøver fra meieriprodukter.

NML på informasjonsmøte ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet

NML besøkte engasjerte studenter på NMBU

Nylig besøkte Norske Mat- og Meierifolks Landsforening (NML) et 30-talls studenter ved Fakultet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) på Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU). Med på besøket var NML-tillitsvalgt Fredrik Wangen, forsikringsmegler Janike Enger fra Howden og sekretariatsleder i NML Ottar Olden

Foto: Linjeforeningen Molekylet KBM

Under møtet delte vi innsikt om partssamarbeidet i Norge og viktigheten av å være organisert – også som student. Studentene fikk en introduksjon til NMLs tilbud, praktiske erfaringer fra studietiden til arbeidslivet, og nyttige tips om forsikringsbehov for studenter.

Smaksprøver fra ulike meieriselskaper ble servert, og møtet var preget av godt oppmøte og engasjerte spørsmål fra studentene.

Foto: Linjeforeningen Molekylet KBM

Vi takker for det gode samarbeidet og muligheten til å møte morgendagens fagfolk, og håper besøket bidro til både inspirasjon og nytte!


NML på plass om morgenen!

05 desember 2024

NML-tilloitsvalgte gjennomførte NML.stunt på morgenen ved TINE i Oslo (TINE HK og TINE Meieriet Oslo). Å ønske "god morgen og velkommen på jobb", sammen med en kopp kaffe og pepperkaker er aldri feil. Å få litt påfyll om NML i tillegg er også bra.

Norske oster tok med seg hele 47 medaljer under World Cheese Award 2024

20 november 2024

Norske ysterier tok 47 medaljer i verdens største ostekonkurranse; World Cheese Awards 2024. Synnøve Finden, Snertingdal Ysteri, Tingvollost og TINE var blant de norske produsentene som gjorde seg godt bemerket og løftet Norge som en ledende matnasjon med ost i verdensklasse.

Scroll til toppen